PROGRAMUL ESTE FOARTE FLEXIBIL!

 PROGRAMUL ESTE FOARTE FLEXIBIL! Numele meu este Jules, am 24 de ani si locuiesc in Bucuresti. Lucrez la Rosse Studio de aproape un an si sunt foarte multumita. Programul este foarte flexibil si iti permite sa iti mai iei un job, ai suficient timp liber. Studioul este foarte frumos si intretinut! Lucram cu o echipa profesionista la care putem apela in orice moment pentru rezolvarea problemelor! 

Jules
Model Rosse Studio de 11 luni

O ECHIPA DE NOTA 10+

 O ECHIPA DE NOTA 10+ :D Ma numesc Mayra si lucrez in cadrul Rosse Studio de 1 an. Am lucrat si in alt studio timp de 2 luni insa nefiind multumita de conducere am cautat in alta parte. Aici ma simt foarte bine, echipa este foarte de treaba, ma ajuta mereu cand am nevoie si cel mai important "Boss" este punctuala cu banii! Studioul asta este cea mai buna alegere!! 

Mayra
Model Rosse Studio de 1 an

ACESTA ESTE STUDIOUL PERFECT

 ACESTA ESTE STUDIOUL PERFECT. Numele meu este Nadine, am 21 de ani si locuiesc in Bucuresti. Am gasit Studioul Rosse pe google, printr-o reclama parca, nu imi mai amintesc exact. Am aplicat pentru interviu si am fost sunata la o ora si ceva. M-am angajat imediat! Lucrez aici de 8 luni si sunt foarte multumita atat de conditiile oferite cat si de echipa lor. Rosse Studio este studioul perfect! 

Nadine
Model Rosse Studio de 8 luni

ROSSE STUDIO ESTE CEA MAI BUNA ALEGERE

 ROSSE STUDIO ESTE CEA MAI BUNA ALEGERE. Numele meu este Amber, am 22 de ani si sunt studenta in Bucuresti. Jobul de model de videochat m-a ajutat sa imi indeplinesc visele si sa am suficienti bani pentru a face aproape tot ce-mi doresc. Rosse Studio este unul din potentialele studiouri care ajuta modele sa evolueze atat pe plan profesional cat si pe plan personal. Avand multi ani de experiente in acest domeniu Rosse Studio este cea mai buna alegere! 

Amber
Model Rosse Studio de 6 luni!

AM VRUT SA FIU INDEPENDENTA FINANCIAR

 AM VRUT SA FIU INDEPENDENTA FINANCIAR!!! 

Numele meu este Marilou, am 23 de ani si sunt studenta in Bucuresti... la fel ca toate colegele mele :) Motivul pentru care am ales sa fac videochat este unul foarte simplu. Am vrut bani MULTI! Independenta financiara... sa nu depind de absolut nimeni! Am spamat google-ul 2-3 zile, m-am documentat bine si am ales Rosse Studio! Nu regret nici-o secunda decizia luata! SUNT INDEPENDENTA FINANCIAR! 

Marilou
Model Rosse Studio de 2 ani

NICIODATA NU CREDEAM CA VOI AVEA O SITUATIE FINANCIARA ATAT DE BUNA

NICIODATA NU CREDEAM CA VOI AVEA O SITUATIE FINANCIARA ATAT DE BUNA.  Dupa numele de "scena" ma numesc Sigryd :) Am 24 de ani si locuiesc in Bucuresti! Am inceput sa lucrez in acest domeniu din perioada studentiei datorita nevoilor, lipsei de bani... Nu regret nici-un moment ca am ales acest job pentru ca este foarte banos, imi satisfac orice placere! Am experienta de 3 ani... nu mi-a mers in fiecare luna bine insa mereu am avut un salariu muuuult peste salariile din Romania! Niciodata nu credeam ca imi voi permite sa imi pertrec vacantele in Dubai sau sa imi pun silicoane... greu de crezut... stiu, insa acest job mi-a permis tot ce am vrut! Pana acum 2 ani am lucrat atat de acasa cat si in cadrul altor studiouri. Din diferite motive in primul an m-am plimbat dintr-un studio in altul... nu imi gaseam locul... nu era ceea ce eu vroiam. O prietena mi-a recomandat Rosse Studio, ea lucra aici de 1 an si ceva. Am venit la interviu, m-am angajat aici si am ramas. Echipa Rosse Studio este exact ce imi doream, sunt seriosi, punctuali, profi! Recomand cu incredere! 
Model Rosse Studio de 2 ani!

Sigryd
Model Rosse Studio de 2 ani!

Ma numesc Nycole

Ma numesc Nycole, am 27de ani, locuiesc in Bucuresti. Am lucrat ca model in cadrul acestui studio timp de 1 an si 8 luni dupa care am fost promovata pe postul de trainer junior. Pana sa ma angajez aici habar nu aveam ce inseamna videochat, ce presupune acest job, era un subiect tabu pentru mine.  Acest loc de munca nu presupune doar imbunatatirea situatiei financiare ci si ajuta modelele sa evolueze pe plan personal. Boss-ul nostru, Andreea, nu este doar manager-ul studioului, este o persona careia chiar ii PASA de absolut tot. Suntem o echipa unita si ne ajutam reciproc, suntem ca o familie. Videochat-ul mi-a permis sa duc o viata  fara griji, sa ma distrez, sa fac ce vreau oricand vreau. Nu am dus si nu duc lipsa banilor. Vin la munca de placere si cu placere. Atmosfera este placuta, lejera si toate aceste aspecte creaza buna dispozitie. Totul se face cu rabdare si cu zambetul pe buze. Rosse Studio m-a invatat sa zambesc in adevaratul sens al cuvantului, a adus mari imbunatatiri in viata mea.

Nycole
Trainer Junior Rosse Studio

Rosse studio - Implinire

Rosse Studio… as putea spune intr-un singur cuvant, implinire. Spun asta pentru ca am inceput sa lucrez aici ca model, am fost avansata pe postul de trainer junior, iar in prezent ocup postul de trainer senior. Acum 3 ani, desi aveam experienta in domeniu lucrand de acasa, am zis sa incerc si de la studio. Cand am ajuns la Rosse Studio am cunoscut o echipa tanara, ambitioasa. Profesionalismul dar si voia buna au fost un atu pentru mine. Intotdeauna mi-am dorit un job la care sa merg cu zambetul pe buze. Am facut foarte multi bani cu care mi-am terminat facultatea, mi-am luat o masina si… mi-am renovat apartamentul. Multi ar considera ca nu este o realizare foarte mare insa pentru mine inseamna enorm, este o satisfactie imensa cand stiu ca mi-am permis sa fac atatea cu banii mei. Andreea, managerul studioului, m-a ajutat extraordinar de mult atat pe plan profesional cat si personal. Rosse Studio inseamna pentru mine mai mult decat un loc de munca, este practic o a doua familie!

Silver
Trainer Senior Rosse Studio